مشاوره حقوقی رایگان - جرم استفاده از گذرنامه دیگری

سلام جرم و مجازات استفاده از گذرنامه دیگری در صورت فهمیدن پلیس مرز و برگشتن از مرز عراق چیست؟اگر جریمه دارد چقدر است

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابطال گذر نامه و اگر جاسوس نباشید مبلغی جریمه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات این جرم ، طبق قانون ، حبس و جزای نقدی می باشد . این در حالت عادی است . اگر پلیس عراق به شما جرم امنیتی انتساب داده باشد ، مجازات شما شدیدتر خواهد بود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطابق ماده ی 38 قانون گذرنامه هرکس از گذرنامه یا اسناد در حکم گذرنامه متعلق به دیگری برای ورود به کشور یا خروج از آن استفاده نماید به حبس تادیبی از دو ماه تا یک سال محکوم می‌شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این کار خلاف قوانین است و مجازات حبس و جزای نقدی برای شما در بر خواهد داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اتهام خروج غیرقانونی از کشور و استفاده از گذرنامه غیر و مشخصات مجعول قابل تقیب می باشید