مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتوانم با مدارک برادرم گذرنامه بگیرم برای خارج شدن از کشور مشکلی ندارد؟

با سلام خدمت کارشناسان محترم
من یه سوال داشتم ایا میتوانم با شناسنامه و کارت ملی وپایان خدمت برادرم گذرنامه بگیرم عکس خودم رو تحویل پلیس 10بدم با مشخصات اون با عکس من گذرنامه بگیرم اخه دو سال از من بزرگتره وشبیه هم هستیم و من فقط میخام برم مسافرت چند روزه وبرگردم مثل ترکیه یا دبی برای اقامت کامل نمیخام ایا به مشکل نمیخورم اگه نفهمن لطفا صحیح راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باید شرایط شما مورد بررسی قرار گیرد
وگرنه آنچه در سوال آمده است جرم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به عنوان جعل مدرک به دردسر میفتید. این کار رو نکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که متوجه موضوع شوند هر دو شما به مشکل می‌خورید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مطلقا امکان ندارد جرم است و مجازات حبس خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر دو شما به مشکل می‌خورید.توصیه میشود اینکار را نکنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله این احتمال وجود دارد که هر دو به مشکل بخورید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اصل کار جرم است پیشنهاد نمی شود . از سوی دیگر پلیس عکس فیزیکی جهت الصاق به گذرنامه در یافت نمی کند. عکس همان لحظه و آنلاین گرفته می شود . گویا اثر انگشت نیز اخذ می نمایند .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به جرم جعل سند دستگیر می شوید و 6 ماه حبس دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این کار غیر قانونی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مطلقا امکان ندارد جرم است و مجازات حبس خواهد داشت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
كاربر گرامي اخذ پاسپورت جعلي جرم است
و استفاده از سند مجعول پاسپورت و خروج غير قانوني از كشور نيز جرم است و عملا
جداي از غصب هويت ديگري هر چند با رضايت مواجه با عناوين مجرمانه خواهيد شد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر اینکار جرم هستش و در صورت دستگیری به اتهام جعل عنوان مجازات میشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بعدها برای هر دوی شما دردسر ایجاد خواهد کرد چون فی الحال همه چیز الکترونیکی و سیستمی است حتی احراز هویت و تشخیص چهره و انگشت نگاری
زمان دریافت کارت ملی هوشمند همه انگشت نگاری وتشخیص چهره الکترونیکی شده ایم

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

جرم است و چنانچه متوجه شوند مجازات در پی خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر این امر غیر قانونی است و متعاقباً برای هر دو مشکل ساز خواهد بود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

امکان ندارد جرم است و

مجازات حبس خواهد داشت.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قطعا به مشکل می خورید چرا که عکس را همزمان باید در همان پلیس بعلاوه ده بگیرید و عکس از قبل گرفته شده قبول نمی شود