مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال مادر بعد از فوت

اموال مادر ( والدین ندارد و شوهر فوت شده ) بعد از فوت بین پسر و دختر چگونه تقسیم میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون سهم الارث پسر دو برابر خواهر میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بین فرزندان تقسیم می شود که سهم فرزندان پسر دو برابر دختر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون ارث ، پسر دو برابر دختر ارث می برد . به طور مثال اگر ماترک متوفی به مبلغ ریالی 1 میلیارد و دویست میلیون تومان باشد و وارث او ، یک پسر و یک دختر باشد ، به پسر 800 میلیون تومان و به دختر 400 میلیون تومان ارث خواهد رسید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود ذکور دوبرابر اناث ارث می‌برند