مشاوره حقوقی رایگان - زمين قولنامه و وكالتى خريداري كردم

سلام 20سال پيش زمين خريداري كردم قولنامه اي و تعويض وكالت كه قبل ازخريد من چند دست وكالت شده است ونفر اخر من خريدم.حال كه بعد از20سال ميخواهم زمين و بفروشم به صورت وكالتى صاحب اول زمين كه به ديگران وكالت داده است فوت كرده هست حدود6سال پيش و دسترسى هم به وارث ها ندارم.چه كارى ميشه كرد ؟راه حلى هست ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون وکالتنامه با فوت باطل میشود

و شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ‌تمام ورثه اقامه نمایید و

توحید اکبری

جناب آقای توحید اکبری :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه ید قبلی بدهید