مشاوره حقوقی رایگان - ناقص بودن قوانین وراثت یا عدم توانایی در ارائه راهکار ؟

پدر بنده و دوبرادر دیگر تقسیم نامه نوشته اند و یک برادر دیگر قبول نکرده و امضا نکرده .
الان بعد از سالها همه انها فوت کرده اند.
و حالا چیزی که من بعد از مشورت حضوری و تلفنی و مکاتبه ایی با وکلای محترم متوجه شدم : بنده هیچ غلطی نمی توانم روی زمینی که از پدرم بهم رسیده بکنم ، تقسیم نامه ای که پدرم امضا کرده رو نمی توانم باطل کنم . اقا و همه کار پسرهمان است که امضا نکرده و فقط ایشان هروقت که دلش بخواهد می تواند باطلش کند .
این اون قانون وراثت است که فهمیدم ؟ یا در اشتباه هستم. ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام امکان باطل شدنش هست چون بعضی ها قبول ندارد و طبق قانون دو به یک بین دختر و پسر تقسیم میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برادر دیگر امضاء نکرده باشد تقسیم اعتباری ندارد و شما می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید و تقسیم اموال را از دادگاه بخواهید.
به نظر بنده در صورت ارائه تقسیم نامه از طرف بقیه وراث دادگاه به آن توجه نمی کند.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هر یک از وراث می توانند دادخواست تقسیم ترکه بدهند و شما با قائم مقامی از پدرتان نیز میتوانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید و تقسیم اموال را از دادگاه بخواهید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

متن تقسیم نامه می بایست بررسی گردد ولی وفق قانون تقسیم نامه زمانی معتبر است که تمام شرکت آن را امضاء کرده باشند
جهت اخذ اطلاعات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام من که متوجه سوالتون نشدم پیشنهادی مشاوره تلفنیه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
عدم امضا هر یک از وراث می‌تونه تقسیم نامه رو باطل کنه چرا که تا زمانی که همه وراث امضا نکنند اعتبار ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تقسیم نامه می باشد که کلیه وراث آن را امضا نکرده باشند ابطال آن بابت اینکه سهم الارث افراد به درستی تقسیم نشده است می تواند طی دادخواستی قابل قبول باشد و رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون تقسیم نامه برای اینکه قابل استناد باشد باید به امضا تمام وراث برسد

خیر خود شما به عنوان ذینفع باید ابتدا درخواست انحصار وراثت نسبت به پدربزرگ و پدر اقامه نمایید تا تمام ورثه مشخص کردند

و بعد باید دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت ‌تمام وراث اقامه نمایید و ..

و تقسیم نامه قابل ابطال است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
اساسا تقسیمی صورت نگرفته است، چرا که یکی از وراث تقسیم نامه ر امضا نکرده است. اموال به حالت اشاعه باقی است. تقسیم ترکه و دستور فروش را از دادگاه بخواهید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

Zبا توضيحات مجمل شما نيازمند تقسيم هستيد و لطفا تماس تلفني نماييد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تقسیم نامه با اوصاف مذکور اعتباری ندارد چراکه یکی از وراث امضا نکرده است ، نیاز به ابطال نیست ، می توانید از دادگاه تقسیم ترکه را بخواهید . در تقسیم هر مالی که چند شریک دارد نیاز به موافق همه است .

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما بصورت تلفنی و یا حضوری از طریق سایت دادراه تماس بگیرید و به کارشناس وصل بشید و مشاوره بگیرید بهتر به نتیجه میرسید تا اینکه مشکلتون رو اینطور ناقص مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قانون وراثت با قوانین حقوقی مرتبط با یکدیگر هستند ولی هم پوشانی ندارد اینکه تقسیم نامه ای وجود داشته است یا خیر آیا معتبر است یا خیر و اینکه اصولا چه قوانینی حاکم تست پس از بررسی گواهی های حصر وراثت و همچنین رویت تقسیم نامه امکان پذیر است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

هر یک از وراث می توانند دادخواست تقسیم ترکه بدهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مشخصا معلوم نیست . شایسته است که پرسش خود را به شکل دقیق مطرح بفرمائید تا با توجه به خواسته شما ، پاسخ دقیق ارائه شود . به طور کلی ماترک متوفی ، جزء اموال مشاع است که با رضایت تمام شرکاء قابلیت اجرا دارد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند هریک از وراث می‌توانند دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایند

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
وقتی صحبت از توافق به میان میاد، باید همه طرف های توافق قبول داشته باشند اگر چنانچه یک نفر هم قبول نداشته باشد
آن توافق فاقد اعتبار است.
به همین دلیل شما بایست دادخواست تقسیم ترکه فارغ از تقسیم نامه مطرح کنید
بعد از اون هم بایست یا به نحو مشاعی این مطلب رو بپذیرید یا بسته به مورد امکان افراز یا فروش وجود خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز است موضوع شما مورد بررسی قرار گیرد تا نظر درستی ارایه داد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درست متوجه شدی پدر شما بدون موافقت برادرش حق نداشته زمین موروثی را تقسیم کند

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

دراشتباه هستی. توضیح بیشتربدین تا راهنمایی بهتربکنم . درضمن مشاوره تلفنی بامن انجام بدین تا راهکار بدم خدمتتون

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید در صورت عدم توافق وامضای کلیه ورثه تقسیم نامه معتبر نمی باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنین تقسیمی باطل است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه یکی از،شرکا تقسیم را امضا ننموده تقسیم مذکور فاقد اعتبار است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر همگی امضاء‌ نکردند کان لم یکن و طبق قانون ارث تقسیم‌میشود

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام اصولا تقسیم نامه زمانی معتبر است که همه ورثه انرا امضا کرده باشند اما ممکن است چون پدر شما انرا امضا کرده برای دادگاه قابل توجه باشد اما منعی برای تقدیم دادخواست تقسیم ترکه وجود ندارد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما از مرجع قضایی صالح، تنفیذ تقسیم نامه را بخواهید . چنانچه مورد توافق قرار نگرفت تقسیم بندی را به عهده ی دادگاه و با استفاده از کارشناس رسمی دادگستری مطالبه کنید

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

تقسیم یااز طرق قانون هست یا کد خدا منشی در این روش اخر توافق همه شرط است واگر نشد الزام به تقسیم مال کنید مشکلی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا آنچه لازم به تذکر به شما کاربر گرامی می باشد نحوه مکاتبه سوال شماست که تماما خارج از شان لازم مطرح گردیده فارغ از این امر اظهارنظر دقیق نیازمند برسی ابعاد بیشتر قضیه است و به صرف دو خط نوشته نمی‌توان انتظار راهنمایی تمام و کمالی را داشت ! هرچند که این تقسیم نامه بعلت عدم امضای همان یک ورثه صحت نداشته و نیازی به ابطال ندارید ، همینکه اقدام کنید برای اخذ گواهی حصر وراثت کفایت می کند . موفق باشید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر مطابق قانون، وقتی مالی به ارث می رسد تمام ورثه باید به میزان سهم خود آن را تایید کنند اگر 1 نفر امضاء نکرده باشد و مخالف تقسیم باشد می تواند ابطال کند.
بله درست متوجه شده اید چونکه مال شراکتی در اختیار همه شرکا هست و چند شریک به تنهایی نمی توانند راجع به بیشتر از سهم خودشان در خصوص مال مشاعی تصمیم بگیرند

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

مال مشاعی است و نسبت ب سهم خودتان تصرف حقوقی نافذ است اما تصرف فیزیکی نیاز ب اذن همه شرکا دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در این مورد، قانون وراثت ناقص نیست ولی به نظر می‌رسد که در تقسیم میراث، مشکلی وجود دارد. در قوانین وراثت، تقسیم میراث بین وراثان بر اساس قواعد مشخصی انجام می‌شود. اگر پدر شما در تقسیم میراث خود از یک تقسیم نامه استفاده کرده است و شما نیز به عنوان ورثه از این تقسیم نامه آگاه بوده‌اید، بنابراین باید به موجود و تعهداتی که در آن تقسیم نامه ذکر شده، پایبند باشید. در این صورت، اگر تقسیم نامه به درستی و با رعایت شرایط قانونی تنظیم شده باشد، می‌توانیداز آن پیروی کنید و سعی کنید تا به توافق با دیگر وراثان برسید.

اما اگر یکی از وراثان تقسیم نامه را قبول نکرده و امضا نکرده است، در این صورت تقسیم میراث باید بر اساس قوانین وراثت انجام شود. با این حال، در صورتی که تقسیم میراث بر اساس تقسیم نامه انجام شود ولی یکی از وراثان قبول نکرده باشد، این مسئله ممکن است منجر به اختلافات و دعاوی در آینده شود. در چنین شرایطی، بهتر است که با مشورت با وکیل خود و با در دست داشتن شواهد لازم، اقدام به تنظیم تقاضای حل اختلاف وصلح نمایید. اگر این امر به صورت داوطلبانه و با توافق دیگر وراثان انجام شود، می‌تواند به مشکلات بعدی در آینده جلوگیری کند. به علاوه، اگر هیچ توافقی بین وراثان بر سر تقسیم میراث برقرار نشود، در این صورت قوانین وراثت بر اساس جزء به جزء بودن وراثت، تعیین کننده تقسیم میراث می‌باشد.

در کل، قوانین وراثت به طور کلی کامل است و در بیشتر موارد، به درستی اجرا می‌شود. با این حال، مشکلاتی مانند تناقض در تقسیم میراث، دعاوی و اختلافات بین وراثان ممکن است بهوجود آید. برای رفع این مشکلات، بهتر است با مشورت با وکیل خود اقدام به تنظیم تقاضای حل اختلاف وصلح نمایید تا به صورت داوطلبانه و با توافق دیگر وراثان، این مشکلات رفع شوند. در غیر این صورت، قوانین وراثت بر اساس جزء به جزء بودن وراثت، تعیین کننده تقسیم میراث می‌باشد.