مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن المثنی برگه سبز

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز بنده ماشینم حدود چهار ماه پیش توسط پلیس راهنمایی رانندگی توقیف شد به دلیل جریمه بالای 2 میلیون
در همین حال سند یا همان برگه ی سبز ماشینم هم چون دزد زده بود به خانه به سرقت برده شده بود میخواستم بدونم که برای گرفتن المثنی برگه ی سبز ایا به وجود ماشین هم لازم است یا خیر و باید چه مراحلی رو برای گرفتن سند المثنی طی کنم و میخواهم جریمه را هم قسط بندی کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . در خصوص اقدام جهت اخذ برگ سبز با اعلام مفقودی نیازی به خودرو نیست مگر در صورت ظن پلیس راهور به دستکاری و تعویض شاسی و اتاق و غیره .