مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت چک در سامانه صیاد

باسلام وعرض احترام بنده درازای اعطای وکالت تام الاختیار و بلاعزل به شخصی جهت فروش سهم الارثم یک فقره چک صیاد از شخصی گرفته ام و خریدار از جهل من نسبت به قانون چک سو استفاده کرده و چک اخذ شده رادرزمان اعطا وکالت درسامانه صیاد ثبت نکرده و اکنون بامراجعه به بانک چک قابل برگشت زدن نیست .خواهشمنداست درخصوص نحوه ویاعنوان شکایت خودجهت وصول طلب ویا ابطال وکالت نامه چگونه بایدعمل نمایم.باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از بانک گواهی عدم ثبت بگیرید و از طریق دادگاه عمومی اقدام نمایید