مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و از کار افتادگی

سلام خسته نباشید
من دوسال پیش تصادف کردم با موتوری و قوزک سمت چپ پاش اسیب دید و رباط پاش کشیده شد ک مبلغ 15میلیون دیه شد و بیمه پرداخت کرد
بعد از پرداخت بیمه به من زنگ زدن و تقاضای پول کردن و من قطع کردم
الان دوباره از من شکایت کرده برای از کارافتادگی.میخواستم بدونم اگه ب ایشون تعلق بگیره چقدره و ایا بیمه پرداخت میکنه؟و اینکه من میتونم چیکار کنم برای این دادگاه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتواند ثابت کند که بابت اون تصادف از کارافتادن شده و شما بیمه بوده باشید بله طبق قانون: آسیب یا صدمه ایی که به بدن وارد می‌شود مانند نقص عضو، شکستگی، از کار افتادگی، فوت، که بر اساس قانون بیمه اجباری در سوانح رانندگی، خسارات بدنی توسط بیمه جبران خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند آری ممکن است تعلق گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت کارافتادگی را به نظر دادگاه نمی پذیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر از کار افتادگی شامل ایشان نمیشود

ولی هزینه های درمان زاید بر دیه قابل مطالبه است البته با شرایط ‌خاصی