مشاوره حقوقی رایگان - عقد موقت 99 ساله

سلام وقت بخیر من خانمم حکم طلاقش امده ولی ایشان اجرا نکردن درخواست نامه مجدد ازدواج دادم ایشان امدن گفتن ک تمکین میکنم ولی نکردن ماهی 1تومن اقساط 14 سکه مهریه بهش فقط تعلق گرفته حتی نفقه هم شاملش نشد. بنده میتونم به صورعقد نامه وقت طولانی مدت زوجه اختیار کنم و زندگیمو ادامه بدم . ایشانم خانه پدرشه ماهی 1تومن رو دریافت کنه؟
و اینکه من نمیخوام خونواده خانمی ک میگیرم از این موصوع با خبر بشن خود خانم اطلاع کامل داره میتونیم قبل اجرا عقد موقد هر دونفرمون بریم با محضر هماهنگ کنیم که عقد موقت رو به صورت عقد دائم جاری کنن ولی همون عقد موقت ثبت بشه برای حفظ ابرو تدارکات عقد دائم صورت بگیره؟؟؟ ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بهتر است حکم تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بگیرید

پرسشگر :

بله درست ولی اون خانم اجازه اخذ ازدواج مجدد رو نمیده میاد جلو قاضی میگه تمکین میکنم میریم بیرون میگه من جگرتو خون میکنم نمیزارم زندگی کنی

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به دفترخانه ازدواج بروین و صیغه دائم بخونین و مهریه بگذارین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما برای اثبات عدم تمکین همسر از شهادت شهود استفاده کنید

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام برای ازدواج مجدد باید اجازه از دادگاه بگیرید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام و درود،عقد دائم حتما باید ثبت شود ودر عقد دائم علاوه بر مهریه تعیینی،نفقه هم تعلق می گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما برای ازدواج مجدد باید بعد از اخذ حکم الزام به تمکین دادخواست ازدواج مجدد بدهید.
اگر توانستید حکم ازدواج مجدد از دادگاه بگیرید در این صورت می توانید ازدواج مجدد کنید حتی عقد دائم نیز ممکن است.
توجه داشته باشید تا زمانی که همسر اول را طلاق نداده اید هر زمان بخواهد می تواند جهت تمکین اعلام آمادگی کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این ازدواج موقت اگر بدون حکم دادگاه باشد و همسر شما ثابت کند که مجدد ازدواج کرده اید در این صورت می تواند دادخواست طلاق بدهد و دادگاه به دلیل ازدواج مجدد شما با درخواست وی موافقت خواهد کرد.
با توجه به اینکه مهریه همسرتان 14 سکه است و اقساط نیز در ماه یک میلیون تومان تعیین شده بهتر است خودتان جهت طلاق اقدام کنید و مهریه را نیز می توانید اقساطی پرداخت کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما می توانید دادخواست طلاق بدهید و ضرورتی به رضایت یا حضور همسر اول نیست. فقط بار مالی دارد که آنهم اقساط می‌شود.
می توانید با رضایت دو طرف عقد موقت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون ازدواج مجدد زوج ، باید با اجازه همسر اول باشد
و ابتدا باید دادخواست عدم تمکین زوجه مطرح نمایید و حکم نشوز زوجه صادر شود و
و سپس دادخواست ازدواج مجدد مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نکاح دائم بصورت سند عادی جرم است و مجازات آن جزای نقدی است . برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
طلاق به ثبت برسد منع قانونی ندارد
اقدام شود

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر برای ازدواج مجدد چه دایم یا موقت از دادگاه اجازه بگیرید. با توجه به صرف ادعای تمکین از سوی همسر برای جلوگیری از صدور حکم تجویز ازدواج مجدد می توانید به شهادت شهود استناد کنید.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
با توجه به اظهارات شما ؛ باید قصد شما در رمان عقد مشخص باشد و مدت 99 سال در عقد موقت تضمینی بر دوام زندگی شما نخواهد بود
پیشنهاد میگردد با شفافیت اقدام کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی به محضر ازدواج دارد ممکن است آن را قبول کند البته بعد هم از طرف خانواده عروس ممکن است برایش مشکل پیش بیاید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر امکان پذیر نمی باشد
باید از دادگاه تجویز ازدواج بگیرید در غیر اینصورت زوجه می تواند به استناد آن طلاق بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
همسر را طلاق داده آنگاه ازدواج مجدد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مسابقه قانون خانواده رضایت زوجه برای ازدواج مجدد لازم است

و اگر بدون رضایت ایشان اقدام شود ایشان می تواند به راحتی جدا شود

شما می بایست ابتدا عدم تمکین زوجه را اثبات نماید تایید و سپس بعد از قطعیت آن تازه

درخواست ازدواج مجدد با هم تحت شرایطی مطرح نمایید یا تمام موارد را به وکیل بسپارید و خدمت شما هستم

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
ازدواج مجدد با حکم دادگاه انجام گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زندگی که بر اساس دروغ بر پاشود مشکل ساز خواهد بود

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
باید از دادگاه اجازه ازدواج مجدد بگیرید یا همسرتون رضایت بدن. اجرای صیغه عقد یا به صورت موقت یا دائم امکان پذیر هست که به هر صروت خطبه جاری شود، همان نوع عقد در شناسنامه درج خواهد شد. به علاوه اینکه اصولاً ثبت ازدواج موقت در شناسنامه الزامی نیست مگر در سه مورد: باردار شدن زوجه، شرط در عقد یا توافق طرفین.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که از همسر اول خود هنوز متارکه نکرده‌اید و تنها گواهی نشور و مجوز ازدواج مجدد را دارید همسر اول شما می‌توانند(حتی به قصد آزار و اذیت شما) به زندگی مشترک برگردند.

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام می توانید در صورت عقد موقت ( صیغه ) ازدواج کنید منتها در صورتیکه بدون حکم دادگاه این ازدواج صورت بگیرد و زن اول اطلاع پیدا کند می تواند طلاق بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که گفته شد زمانی که شما به واسطه گواهی نشوز دریافتی از دادگاه خانواده، مجوز ازدواج مجدد را دریافت کرده باشید زوجه میتواند(حتی به قصد اذیت کردن و اختلال در زندگی) هر موقع به زندگی مشترک برگردد.

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام از نظر شرعی با مشکل مواجه میشوید و معمولا محضر عقد اینکار و انجام نمیدهند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای ازدواج مجدد زوج ، ابتدا باید حکم نشوز زوجه صادر شود
و سپس دادخواست تجویز ازدواج مجدد به طرفیت زوجه اقامه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ازدواج مجدد از طریق دادگاه باشد اگر زوجه به هر دلیلی تمکین نمی‌نماید می‌توانید درخواست پزشکی داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

عجله نکنید اول تکلیف زن اول را مشخص کنید بعد برای زن دوم تعیین تکلیف کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.الزام به تمکین که به نفع شما شده پس دادخواست اجازه ازدواج مجدد بدین و ازدواج کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به شرایطی که شما توضیح دادید، به نظر می‌رسد که شما هنوز به صورت رسمی با همسرتان طلاق نگرفته‌اید. در این شرایط، شما می‌توانید با همسرتان به صورت داوطلبانه و با توافق مشترک، عقد نامه‌ای برای زمان طولانی مدت ببنید. اما برای این کار، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید و شرایط و مقررات مربوط به عقد نامه را به دقت بررسی کنید.

در مورد مهریه، اگر هنوز توافقی در این باره نشده، شما می‌توانید مبلغ مهریه را با همسرتان در مذاکرات تعیین کنید. همچنین، در صورتی که شما نفقه برای همسرتان پرداخت نمی‌کنید، همسرتان می‌تواند از شما درخواست پرداخت نفقه کند. برای بررسی دقیق شرایط و مقررات مربوط به نفقه، نیز بهتر است با وکیل خود مشورت کنید.

در مورد اینکه خانواده شما با این موضوع آشنا نشوند، شما می‌توانید با همسرتان در مذاکرات، توافق کنید که این موضوع به خانواده شما اطلاع داده نشود. همچنین، می‌توانید با وکیل خود در مورد شرایط و مقررات عقد موقت مشورت کنید و راه‌هایی را برای حفظ حریم خصوصی خود در نظر بگیرید.