مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت مالی

سلام بنده مبلغ 32 میلیون تومان برای افت قیمت ماشین محکوم شدم حکم صادر شده و 20 روز هم فرصت تجدید نظر گذشته و حکم قطعی شده در سامانه ثنا هم پرونده مختومه اعلام گردیده است حالا من باید این پول چطور پرداخت کنم، به حساب خواهان پرداخت کنم یا شماره حساب دادگاه
دادگاه هیچ شماره حسابی به من نداده است.نمیدونم چکار کنم ی وقت اموال من توقیف نکنه

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
هنگامیکه محکوم له پرونده تقاضای اجراییه نمود به شما ابلاغ میشه که ظرف موعد قانونی اقدام کنید .