مشاوره حقوقی رایگان - تسریع در رسیدگی رای نهایی

باسلام. بنده شکایتی علیه آموزش پرورش در آزمون استخدامی پارسال کردم که بنده رو بخاطر غیربومی بودن مانع روند مصاحبه و.... شدند و شکایت دیوان در رای بدوی بنفع بنده بوده و مجدد اونها لایحه دفاعی و منم لایحه زدم قراره 25 آبان رای نهایی اعلام بشه. یک هفته پیش به چنین دلیلی نامه تسریع زدم
با توجه به اینکه در سامانه ثنا صدور رای نهایی شکایت را به اواخر آبان 98 موکول کرده و برگزاری آزمون جدید آموزش پرورش در آبان 98 (در تلاقی با هم) قرار دارد و از آنجاییکه صدور رای نهایی با تاخیر به اداره کل سیستان و بلوچستان می رسد و از طرفی زمان زیادی برای اجرای حکم می طلبد. همچنین روند نتایج آزمون جدید و مصاحبه و معاینه سریعا اعلام می گردد. و با توجه به اینکه اینجانب سرپرستی همسر و مادر خود را نیز بر عهده دارم و و فاقد هر گونه شغل یا منبع درآمدی می باشم، خواهشانه از قاضی محترم و گرامی و ارزشمند این پرونده، تقاضای تسریع در روند بررسی پرونده (صدور رای نهایی و اجرای حکم قطعی) یا بررسی زود هنگام پرونده را دارم بلکه؛ اینجانب همزمان با قبول شدگان جدید روند آزمون را سپری نمایم و در مراحل دوره آموزشی اختلالی ایجاد نشود و به سال آینده موکول نگردد.
آیا سریعتر بررسی می شود؟
از طرفی رای نهایی چی هست؟
البته اینو هم بگم که بومی براساس سنوات تحصیل زده بودم پارسال که بخاطر ششم ماه کسری نذاشتن (لیسانس طی 3/5سال) تمام شده بود که دیوان عملکرد اونارو خلاف ماده 28 عنوان کرده بود در رای بدوی.
پاسخ داده بشه هر چه زودتر ممنون میشم. با تشکر

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

بله اگر وقت نظارت برای اواخر این ماه ثبت شده باشد قطعا آخر ماه توسط شعبه تجدیدنظر دیوان تصمیم گرفته خواهد شد