مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با نصب پمپ و مخزن آب

سلام. من در ساختمان پنج طبقه‌ ای زندگی می‌کنم، که در طبقه پنجم هستم و طبقات اول و دوم و سوم مال مالک قبلی می ‌باشد و چهارم و پنجم را سازنده فروخته. الان به دلیل افت فشار آب ساختمان، نیاز به پمپ دارد. ولی مالک طبقات پایین میگه ما مشکلی نداریم و پمپ نصب نمی‌کنیم. پارسال هم به خاطر افت فشار آب پمپ پکیجم‌ سوخت. امسال هم آب به طبقه پنجم نمیرسه. از نظر قانونی چه کاری می‌شود انجام داد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

باید اطلاعیه زمان جلسه فوق العاده در ساختمان بزنید و جلسه برگزار نمایید و در این جلسه تصمیم گیری کنید. اگر نتیجه جلسه مطلوب نبود می توانید از طریق شورای حل اختلاف و کارشناسی موضوع را پیگیری نمایید.