مشاوره حقوقی رایگان - سند خانه

سلام ما یه خانه خریدیم بعد برای سند 7500 میلیون کم گذاشتیم و سند به نام نزدیم حالا که خانه فروختیم 20 میلیون گذاشتیم که سند به نام بزنیم حالا صاحب اولی خانه رفته سند را به نام خریدار ما زده و 9 میلیون بیشتر از ما پول برداشته میخواستم بدانم حق این کار را دارد یانه

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام درون قولنامه نوشته بود که بابت دیر کرد روزی 20هزار تومان باید بدیم برای هردوطرف. و3 سال طول کشید و این آقا باید 7میلیون از ما برمی داشت اما برای جریمه سند و دارایی خانه ازپول ما برداشته میخواستم جریمه خانه به ما که خانه را برداشته مربوط است یا نه پس ما باید حالا چه کار کنیم

سند خانه سند خرید و فروش ملک