مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت سلب امتیاز شده همراه اول

سلام وقت بخیر سیم کارت همراه اول اعتباری سال 82 خریده ام که تقریبا ده سال ازآن استفاده نکردم وسلب امتیازشده وبه کسی واگذارنشده چگونه میتوانم دوباره پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نمایندگی شرکت همراه اول موضوع را پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

برای بازیابی سیم کارتی که سلب امتیاز شده است، باید به یکی از فروشگاه‌های رسمی همراه اول (شعبه یا نمایندگی) مراجعه کنید و درخواست بازیابی سیم کارت خود را به آنها ارائه دهید.

درخواست بازیابی سیم کارت باید شامل مدارک شناسایی شما مانند کارت ملی یا شناسنامه باشد. همچنین، شاید نیاز به پرداخت هزینه‌هایی برای بازیابی سیم کارت داشته باشید.

لطفاً توجه داشته باشید که در صورتی که سیم کارت شما به دلیل عدم استفاده و سلب امتیاز شده است، ممکن است شما نتوانید شماره تلفن قبلی خود را بازیابی کنید و به شما یک شماره تلفن جدید اختصاص داده شود.

بهتر است با مراجعه به یکی از فروشگاه‌های رسمی همراه اول، اطلاعات دقیق‌تری در این زمینه دریافت کنید.