مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی و مالی

سلام، من تو یه کارگاه ساختمانی که زیر نظر یک شرکت خصوصی بود به مدت یکسال داشتم کار میکردم،4 تومن حقوق بدون بیمه اونجا استخدام شده بودم(بدون قرارداد)، از فروردین تا مهر سال گذشته حقوقی دریافتی هیچکدوم از پرسنل نداشتیم ، در نهایت به همین علت دیگ اونجا کار نکردیم،الان بعد از گذشت 9 ماه هنوز حقوق باقی مانده رو پرداخت نکردن و هردفعه یا وعده الکی میدن یا از سر خودشون باز میکنن ، پرونده حقوقی من چجوری میشه، قابل پیگیری و شکایت هست یا نه؟ مراحلش چجوریه و چیا لازم دارم ،اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید در اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق خود را نمایید
حقوق ماهیانه ، حق بیمه ، سنوات ، عیدی ، پاداش

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشید
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و
حتی المقدور وکیل متخصص اختیار نمایید....

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام،

بله، شما می‌توانید از طریق راه‌های قانونی حقوق باقی‌مانده خود را دریافت کنید. ابتدا باید به شرکت مربوطه نوتیس داده و درخواست پرداخت حقوق باقی‌مانده خود را به آن‌ها ارائه کنید. در صورتی که شرکت به درخواست شما پاسخ ندهد یا موظف به پرداخت حقوق باقی‌مانده شما نباشد، می‌توانید از طریق دادگاه خود را در مقابل شرکت دفاع کنید. اما برای این کار باید ابتدا مستنداتی مانند سوابق حضور و غیاب، خروجی ورودی سیستم حضور و غیاب، اطلاعات مربوط به محاسبه حقوق و ... را جمع‌آوری کنید و به عنوان شواهد تقدیم دادگاه کنید.

همچنین، در صورتی که قبلاً در این شرکت بدون قرارداد کار کرده‌اید، ممکن است بتوانید از سازمان تأمین اجتماعی و سازمان بیمه‌ای کشور خودتان برای دریافت بیمه‌های اجتماعی مورد نیاز خود، کمک بگیرید.