مشاوره حقوقی رایگان - اجاره به شرط تملیک

سلام موتور سیکلت گرفتم در قرارداد ذکر شده اجاره به شرط تملیک شش ماه بود سه تا قسط پیش پرداخت و قسط اول دادم اما قسط دوم سر رسید چک 2 خرداد بوده کل مبلغ چک در حساب بوده متاسفانه 16 خرداد دارنده چک مراجعه و به علت کسری مبلغ چک برگشت خورده بنده همان موقع پول واریز و حسابم رفع سو اثر کردم اما دارنده چک می گوید چک پاس نمی شود حالا تهدید کرده که می تواند موتور سیکلت ازم بگیرد یا باید روزانه از موعد چک مبلغ 200 هزار تومان پرداخت کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
آیا قرارداد دارید؟ اگر قرارداد نوشتید حتما به وکیل نشان بدهید.
یکی از راه ها ارسال اظهارنامه است که باید توسط وکیل تنظیم شود.
پیشنهاد میکنم با وکیل مشورت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر در روز موعد چک پول در حسابتان بوده خود دارنده چک تقصیر دارد که چک را وصول نکرده و نمیتواند ازشما خسارت تاخیر بگیرد باید قراردادتان را بررسی کنم