مشاوره حقوقی رایگان - رای اصراری

در وضعیت حاضر رای صادره قابلیت تایید را ندارد
و نقض می گردد و رسیدگی مجدد حسب بند الف ماده 401 قانون آیین دادرسی مدنی به همان دادگاه صادرکننده رای منقوض محول تا با رسیدگی همه جانبه رای مقتضی صادر فرمایند
دادگاه دوباره همون حکم رو تایید کرد ودوباره فرجام خواهی شد.سوالم این هست دیوان نباید رای اصراری بده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست تخلیه شود و سپس می توانید خسارات خود را مطالبه نماید