مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام و خسته نباشید پدرم منو 21سال پیش از خانه و زندگی اش بیرون کرده.بعد 21 سال پدرم بیمار شده و آلزایمر داره و عقلش هم مثل بچه شده .الان زنش یعنی زن دومش بخاطر بیماریش می‌خواهد کل اموالشو بفروشه و با بچه هاش فراکنه و میخوام بدونم که چطوری میشه جلوش و گرفت ممنون از شما

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

کسی حق فروش اموال دیگری را ندارد اگر اتفاق بیفتد فروش مال غیر کرده و شما می توانید تقاضای محجوریت پدر را بدهید.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

در دادسرا فم محجوریت و اعلام قیمومیت خودتون رو پرکنیدو دادخواست اعلام حجر پدر رو ارائه بدید

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

با سلام شما بعنوان مدعی میتوانید دعوی اثبات حجر در دادگستری قسمت امور سرپرستی و‌امور محجورین مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که سند مالکیت اموال به اسم چه شخصی است

شما باید دادخواست اثبات حجر را اقامه نمایید و بعد از صدور حکم حجر ، انتقال اموال باطل خواهد بود
و