مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ماشین به علت 19 کیلو گرم تریاک

با سلام یکی از آشنایان به من گفت که ماشین دوستم خراب شده بریم کمکش و من هم با ماشین خودم به همراه ایشون رفتیم و او از یک ماشین غریبه یک کیسه گذاشت تو ماشین من و گفت حرکت کن حین رانندگی مامورین ماشین رو گرفتن و من رو دستگیر کردن ایشون هم متواری شد اما جنسی داخل ماشین نبوده و من کلا از معامله و محتویات کیسه بی اطلاع بودم و مامورین بدون لباس نظامی و ایست و اعلان مامور بودن به ماشین تیر اندازی کردند آیا ماشین من مصادره میشه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید پرونده مطالعه کیفری شود اگر اثبات شود برای حمل مواد مخدر استفاده می‌شده است بله قطعا مصادره میشه