مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

شوهرم من را به کتک گرفته است و در میان دعوا من به خودش و مادرش فحاشی کرده ام، دادگاه زد و خرد برایش دیه بریده است، و کیفری شده، الان رفته از دست من و پدرم به خاطر فحاشی شکایت کرده و یه صوت از دعوا فقط جاهایی که من فحش دادم را ارائه داده است، الان من باید در دادگاه چی بگم؟ و چکاری باید انجام بدم، البته من شاهدم پدر و مادرم هستند که اون هم به من فحش داده

پاسخ ها :

یک وکیل

همین حرفهایی را که اینجا میزنید باید بگید شهود خودتون را هم معرفی کنید حتی اگر بستگان شما باشند