مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین اصلاحات ارضی

با سلام پدربزرگ من یک عدد سند اصلاحات اراضی دارد که فوت شده وتنها یک فرزند دارد که پدر من هست این سند برای سال 1344 است ما الان پیگیری کردیم که زمین تغییر کاربری داده فرمانداری زمین ها رو فروخته است ما باید چه کار بکنیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر اراضی توسط پدربزرگ منتقل نشده باشد شما میتوانید دادخواست مطالبه بهای اراضی را ‌مطرح نمایید و ...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا باید مشحص شود که فرمانداری با چه سند و مدرکی به عنوان مالک زمین را فروخته است