مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق بابت مهریه

سلام. برای دریافت مهریه ام، با اجرای برگه های اقساط مهریه و کسراز حقوق همسرسابقم اقدام میکنم،
با توجه به اینکه ایشان کارمند رسمی دانشگاه تهران هستند و متاهل نیز هستند یک چهارم حقوقشان بابت مهریه به من تعلق میگسرد
ولی بابت یک چهارم حقوقشان، فقط ماهی یک میلیون به من پرداخت میشود و این اصلا منطقی نیست.
آیا کسراز حقوق فرد بدهکار از خالص دریافتی فرد باید محاسبه شود یا خیر؟
آیا میتوانم به این مورد اعتراض کنم یا درخواستی بدهم؟ ممنون

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر یک چهارم اصولا از خالص دریافتی بدهکار کسر می گردد.( هرچند که برای اطمینان بیشتر نامه مکاتبه شده برای کسر حقوق باید مورد بررسی قرار گیرد.)

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما
از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اجرای ثبت پیگیری شود برای استعلام از آخرین حقوق و مزایای همسر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله به قسمت حراست یا بازرسی همان دانشگاه از قسمت امور مالی شکایت نمایید