مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن چک

بنده دو سال نیم پیش چکی را مسدود کردم .
30 میلیون چک بابت ضمانت وام به کسی داده بودم که طرف به من چک نمیده و میگه گم شده است من هم بابت مفقودی چک مسدود کردم.
استرس دارم که چک دست شخص باشد و به دروغ به من گفته گم شده است.
ایا من باید برم چک که دو سال و نیم هست مسدود کردم باز کنم دادخواست استرداد چک امانی کنم بهتر است یا همون مسدود باشد

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
وفق ماده 14 چک درخواست خود را مبنی بر مفقودی به بانک داده و ظرف یکهفته اقدام به طرح دعوی کنید