مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن چک

سلام خسته نباشید

من از یک کابینت ساز به علت عدم نصب صحیح و اصولی کابینت منزلم شکایت کردم و بعد از یک سال پرونده من جمع و ایشان محکوم به پرداخت 35 میلیون تومان شد.
ایشان هنوز هزینه رو پرداخت نکرده و من حکم جلب ایشون را دارم.
یه مسئله ای که هست اینه که ایشان از من یک چک به مبلغ 10 میلیون تومان از من طلب داره.

من میتونم جلوی چک را ببندم؟ راهی هست که من پول را پرداخت نکنم و از مبلغ 35 تومن کم بزارم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید به جای حکم جلب توقیف اموال وی را درخواست کرده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید استعلام اموال شخص را بگیرید و اگر اموالی دارد توقیف نمایید