مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام .. سال 92 یک چک بابت طلبم دادم دست کسی دچار مشکل شدم پول نداشتم بدمش ان هم چک رو فروخت به کسی بعد با توافق نفر دوم در چند مرحله پول دادم ولی چک بهم ندادن چند بار مراجعه کردم گفتن چک گم شده تا بعد از 6 سال همون چک طرف رفته فرم زده و حساب جاری من دچار مشکل شده و میگه باید پول بدی .. الان چه راه حلی داره برام ...چون شش سال گذشته بوده از تاریخ ان چک

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. ابتدا یک اظهارنامه ارسال کنید و اگر توجهی به اظهارنامه نکردن، می‌توانید شکایت خیانت در امانت علیه شخصی که می‌بایست چک رو به شما مسترد کند مطرح کنید و شخصی که چک رو برگشت زده هم وارد پرونده کنید. البته راه حل دیگری دارد، در صورت نیاز با شماره تلفن اینجانب تماس بگیرید.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. ابتدا یک اظهارنامه ارسال کنید و اگر توجهی به اظهارنامه نکردن، می‌توانید شکایت خیانت در امانت علیه شخصی که می‌بایست چک رو به شما مسترد کند مطرح کنید و شخصی که چک رو برگشت زده هم وارد پرونده کنید. البته راه حل دیگری دارد، در صورت نیاز با شماره تلفن اینجانب تماس بگیرید.