مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی دادسرا

سلام وخسته نباشید.از همسایه به علت ممعانت از حق به علت دیوار کشی راه عبوری خانه من شکایت کردم.وان هم بعد دیوار کشی کوچه.. لوله اب اشامیدنی بنده داخل چهار دیواری قرار گرفته و از من شکایت کرده .واین ابلاغ بدون تاریخ مراجعه برای من‌ داخل سایت دادگستری درج شده...لطفا راهنمایی کنید متوجه ابلاغ نمیشم...در ضمن بعد ابلاغ این نامه طرف مقابل من وکیل گرفتن.منم هم باید وکیل بگیرم؟؟
شعبه اول دادياري دادسراي عمومي و انقالب ايجرود
قرار نهايی دادسرا
دادگستري كل استان زنجان

دادستان محترم عمومي و انقالب شهرستان ايجرود – با سالم
درخصوص شكايت ((شکایت بنده)) با علیه ((طرف مقابل بنده))دائر بر ممانعت از حق و تصرف عدوانی معبر عمومی از طريق احداث ديوار؛ بدين توضیح که شاکی و وکیل
وی اظهار داشته که مشتکی عنه از طريق احداث ديوار معبر عمومی را مسدود نموده و مانع از تردد می شود. با توجه
به محتويات پرونده شامل شکايت شاکی، استشهاديه محلی منضم پرونده، تحقیقات محلی توسط عوامل انتظامی به شرح
مندرج در پرونده، تصاوير و عکس های ماخوذه از محل متنازع فیه و مندرج در پرونده، دفاعیات بالوجه متهم، جوابیه
استعالم از اداره بنیاد مسکن شهرستان ايجرود و ساير قرائن و امارات موجود در پرونده بزه انتسابي به متهم محرز و
ا به ماده 690 قانون مجازات اسالمي بخش تعزيرات مصوب 1375 و ماده 265 قانون آئین دادرسي
مسلم بوده لذا مستندً
كیفري مصوب 1392 قرار جلب به دادرسي نامبرده صادر و اعالم می گردد. در خصوص شكايت متقابل ((طرف مقابل بنده)) علیه ((بنده)) دائر بر ايجاد مزاحمت
ملکی بدين توضیح که شاکی اظهار داشته که مشتکی عنه لوله آب خود را از ملک اختصاصی بنده عبور داده است. با
توجه به محتويات پرونده و نظر به اينكه حسب محتويات پرونده و جوابیه استعالم از بنیاد مسکن محل مورد منازعه معبر
عمومی 6 متری بوده و انشعاب لوله آب نیز حسب دفاعیات مشتکی عنه توسط اداره آب از معبر عمومی تعبیه شده
ا به ماده 265 قانون آئین دادرسي كیفري مصوب
است فلذا نظر به مراتب مذكور بلحاظ عدم احراز وقوع بزهي مستندً
1392 و فرض برائت قرار منع تعقیب صادر و اعالم مي گردد. قرار جلب به دادرسی صادره پس از موافقت دادستان
محترم قطعي است و قرار منع تعقیب صادره پس از موافقت دادستان محترم ظرف ده روز ازتاريخ ابالغ به شاكي قابل
اعتراض در دادگاه كیفري دو شهرستان ايجرود مي باشد. مقرر است دفتر پرونده بنظر دادستان محترم رسیده در صورت
ا طرفین اقدام
موافقت ايشان قرار منع تعقیب صادره وفق مقررات به طرفین پرونده ابالغ و نتیجه ابالغ بنظر برسد. ضمن ً
به تعرفه شهود نموده اند که به جهت تناقض در اظهارات شهود اقناع وجدانی برای اين مرجع حاصل نگرده است.
داديار شعبه اول دادسراي عمومي و انقالب شهرستان ايجرود
امضاي صادر كننده
تصوير برابر با اصل است.
دادگستري

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام .ببخشید متوجه جوابتون نشدم.از چه چیزی بپرهیزم،؟؟

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

منظور همکار محترم بنده سئوال بلند است.تا حوصله خواندن آن و پاسخ دقیق به شما وجود داشته باشد.

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

فکر کنم سئوال شما را در این خصوص در جای دیگری پاسخ گفته ام، که همسایه تان به وکیل مراجعه نموده اند آیا وکیل بگیرید یا خیر