مشاوره حقوقی رایگان - نپرداختن مهریه

سلام پسری هستم 26ساله چند ماهی است ازدواج کردم عاشق بودم و چشمانم بسته بوده اما الان قصد دارم از همسرم جدا بشوم اما میخواهم جوری جدا بشم که مهریه اش رو به من ببخشد و من مغازه و خانه و ماشین هم دارم ولی میخواهم جوری که راضی بشود از او جدا بشوم و راهی پیدا کنم که خودش درخواست طلاق بدهد و مهرشم هم ببخشد میشود کمکم کنید میخواهم تا بچه دار نشدیم این اتفاق بیفتد و جدا بشوم چون دارم تحمل میکنم و مجبورم و الان پشیمانم از اشتباهی که کردم لطفا کمکم کنید و راهی جلوی پایم بزارید

پاسخ ها :

سعید نیسی

سعید نیسی :

سلام وقت بخیر خانم یک امتیاز تحت عنوان مهریه دارد و مرد امتیازی تحت عنوان طلاق که میتوانید با صداقت تمام مذاکره کنید که در قبال بذل مهریه شما هم طلاق بدهید وحیف است بعد از سالها دوندگی در دادگاه ها به این توافق برسید قانعش کنید که ما چون انسان های روشنفکری هستیم بدون هیچ هزینه ای واتلاف وقتی به آخر رسیدیم موفق باشید

سعید نیسی

سعید نیسی :

سلام وقت بخیر خانم یک امتیاز تحت عنوان مهریه دارد و مرد امتیازی تحت عنوان طلاق که میتوانید با صداقت تمام مذاکره کنید که در قبال بذل مهریه شما هم طلاق بدهید وحیف است بعد از سالها دوندگی در دادگاه ها به این توافق برسید قانعش کنید که ما چون انسان های روشنفکری هستیم بدون هیچ هزینه ای واتلاف وقتی به آخر رسیدیم موفق باشید