مشاوره حقوقی رایگان - طلاق برادرم

سلام
برادرم از خانمش میخواد جدا شه اول از همه بگم خانه ما و برادرم توی یک اپارتمان روبروی هم دیگه هست
خانه ای که برادرم توش زندگی میکنه به نام پدرم هست که فوت شده و ما وکالت بلاعزل به مادرمان دادیم جهت تمام سهم الارث حال امکان بیرون کردن قانونی زن برادرم از خانه هست
دلیل اقدام جهت بیرون کردن ایشان فحاشی و شکستن گلدان و مجسمه و آبروریزی توی ساختمان هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر آری امکان تقاضای خلع ید یا تخلیه متصور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه میتواند درخواست توقیف سهم الارث زوج از ماترک پدری را نماید و