مشاوره حقوقی رایگان - حمل 4 کیلو مواد صنعتی جاسازی شده در خودرو سواری

سلام ایا خوردرویی ک بدون اطلاع مالک داخلش بطور ماهرانه 4 کیلو مواد صنعتی جاسازی شده باشه قانون میتونه مصادره کنه یا خیر ؟ متهم هم همه چیرو گردن گرفته و داخل اظهاراتش هم گفته ک مالک خبری نداشته؟ هنوز هم حکمی ب متهم ندادن و فعلا داخل زندان بلاتکلیف هستش، ایا من میتونم تو این مدتی ک فعلا از طرف قاضی حکمی بابت مصادره ماشین صادر نشده ماشینمو از راه قانونی در بیارم یا نه ؟ ممنونم ازتون یا حق،،

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر احراز گردد که مالک خودرو علم و آگاهی نسبت به ‌موضوع نداشته ، از خودرو رفع توقیف میگردد اگر