مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

باسلام ممنون
بس بیمه باید دیه پرداخت کند بس دادگاه وابلاغ همه روال دادگاه است بس من نباید دیه پرداخت کنم درست فهمیدم

اگر اینجوری باشد که بیمه پرداخت میکند خیلی خیلی ممنون خدا هرچیزی بخواهی به شما وخانواده ات بدهد
چون کارشناس بیمه همان اول وقتی دادگاه برای کارشناس وخوانش واصالت بیمه به من گفت بیمه دیه کامل راپرداخت میکند بیمه گفته بود قبلان
چون دفتر دادیاری ترساند گفت نیم عرش وغیره وزندان شاید من نگران ودل شوره واسترس داشتم داشتم سکته میکردم

با این خبر خوش که دادید هر موقع به
بندرانزلی آمدید درخدمتان هستم تماس بگیرید آمدید نوکرتان هستم ناراحت جا ومکان نباشید از دستم این برمیاد انجام میدم ببخش
ممنون که دل شاد کردیدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دیه را بیمه می پردازد ولی شما هم مبلغی بابت جریمه باید پرداخت کنید به دولت