مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت ازحق

بنده يك واحداجاره نموده ام ومقداري اثاثيه بردم ولي براي بردن قسمت عمده اثاثيه موجر جلوي درب مانع شده و كليدها را ازمن گرفته و به درب قفل زده.جكمش چي ميشه؟

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
دادخواست الزام موجر به تحویل مورد اجاره رو طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید.
بدوا با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس شکایت خود را ثبت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ملک در زمان اجاره در تصرف شما باشد مالک چنین حقی ندارد و میتوانید دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما قرارداد اجاره داشته باشید
موجر نمیتواند مانع ورود شما به خانه گردد
به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ممانعت از حق می باشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد اجاره‌ی قانونی دارید موجب حق ندارد جلوی شما را بگیرد فورا با پلیس تماس بگیرید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
در صورت داشتن اجاره نامه میتوانید با مراجعه به دادگاه اقدام فرمایید و ایشان را محکوم کنید

عارف قطره سامانی

عارف قطره سامانی :

سلام
چنانچه با وجود قرارداد اجاره این اتفاق افتاده ، دلایلی مثل صورتجلسه ی نیروی انتظامی ، استشهادیه و عکس جمع آوری کنید و شکایت ممانعت از حق مطرح کنید.