مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

سلام
دستور تخلیه مستاجر به اجرای احکام ارسال شده( بعلت عدم پرداخت اجاره بها ناشی به فسخ اجاره نامه و نتیجه دستور تخلیه ) . هنوز دادخواست اجور معوقه و خسارات تاخیر تادیه توسط موجر داده نشده ولی مستاجر جلو جلو دادخواست اعسارکل اجاره بها ها را داده هدف مستاجر از اعسار چه بوده؟ و راه حل موجر جهت دریافت کل اجور و خسارات بصورت یکجا و فوری چیست ؟در ضمن موجر مبلغ رهن کافی جهت کسر کل مبالغ فوق از مستاجر در اختیار دارد

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اقامه دعوای اعسار قبل از مطالبه اجور معوق با صدور قرار عدم استماع مواجه خواهد شد جهت اخذ توضیحات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت صدور حکم اعسار ، مبلغ محکوم به اقساط خواهد شد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

درصورت وجود رهن اعسار مستاجربی نتیجه ست.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
اقامه دعوای اعسار قبل از بوجود آمدن سبب دعوا یعنی محکومیت به پرداخت اجور معوقه باعث قرار عدم استماع دعوا خواهد شد ، منتها با فرض صحت شرایط و ارکان دعوای اعسار ، چنانچه مبلغ رهن با کسر اجور اجاره به یکباره نیز قابلیت این را داشته باشد که بتوان منزلی را به عنوان رهن ، اجاره نمود . میتوان به یکباره اجور را از مبلغ اجاره کسر کرد ، در هر حال این موضوع بستگی به منطقه و عرف محل و نظریه کارشناسی و دیدگاه قاضی رسیدگی کننده دارد و رویه واحدی در عمل برای آن متصور نیست

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

موجر دادخواست مطالبه اجور معوقه داده و ضمن سپردن ودیعه به صندوق دادگستری یک نسخه از دادخواست را تقدیم اجرا نموده و خواستار توقیف مبلغ ودیعه باشد.
نکته: در صورتیکه مستاجر اموالی نداشته باشد مبلغ ودیعه، نیز قابل توقیف نخواهد بود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اعسار از اجاره بها معنی ندارد. اولا اگر مبلغ اجاره برایش زیاد بود نباید قبول میکرد آنجا مستاجر باشد. ثانیا اگر اجاره را ماهیانه پرداخت میکرد جمع نمیشد تا زیاد شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هدف مستاحر پرداخت اجور معوقه بصورت قسطی بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که حکم صادر شود می‌توانید درخواست اقساط داشته باشید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

در ابتدا که دادخواست رد خواهد شد. به فرض تشکیل جلسه نیز در مقام دفاع به مبلغ رهن موجود اشاره کنید.