مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت دوباره نیرو به کار

سلام وقت بخیر شرکت ما یه نیرویی در سال 1401 داشت با حقوق بالاتر از وزارت کاری 6م و500هزار حقوقشون بود.برج 5 ایشون به خواسته خودشون رفتن و من ترک کار زدم ودوباره برج10مجدد برگشتن با مدیر سر حقوق وزارت کاری به توافق رسیدن. ومن مجدد بیمه رو طبق قانونی رد کردم ولی الان بیمه برام بدهی تعیین کرده و امروز زنگ زدم به شعبه تا دلیل رو پرس وجو کنم و گفتن بخاطر حقوق ایشون هستش و من بهشون توضیح دادن وگفتن باید یه درخواست برامون بنویسی.حالا میشه منو راهنمایی کنید طبق استناد قانون میخام برگه درخواست تنظیم کنم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد