مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جرح با عکس و پیام

همسرم با نامه پزشکی قانونی در حد چنگ و کبودی با سه درصد دیه به تاریخ روز، یک عکس جراحت برای 12 ماه پیش و استناد به پیام که برای 12 ماه پیش است از من شکایت کرده ، آیا ممکن است حق طلاق بگیرد در مرتبه اول؟ البته در تاریخ روز من هم برگه پزشکی قانونی با 1 درصد دیه دارم، مشکل من فقط عکس پارسال و پیام پارسال هست که در واقع اثبات اینکه من نزدم را سخت کرده ، همسرم گفته پیام همان زمان را داره ولی من روحم خبر نداره، احتمال میدم خودش از گوشی من به گوشی خودش پیام داده باشه، جراحت عکس پارسال ناشی از زمین خوردن بعد از شرب خمر ایشان است، میشه کمک کنید بگید حکم من در دادگاه چه میشود؟ آیا راه اثبات دارم که من نزدم پارسال را؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ادعای شما نیاز به اثبات دارد.مستندات همسر شما نیز راست آزمایی می گردد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به صرف ضرب و جرح مابین زوجین عسرو حرج ایشان ثابت نمی‌شود