مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

سلام وقت بخیر
همسر بنده سر موضوع بیخود که از مادرم ناراحت شده از سرکار درومده رفته خونه مادرش دخترم و شناسنامشم برداشته برده شب زنگ زدم که بیا بریم خونمون گفت نمیام منم دم درشون داد زدم بچمو بده ببرم نداد مادرزنم نذاشت بچمو بگیرم الان پنج روزه خونه مادرشه هرچقدر میگم بیا بریم خونمون نمیاد به زنگام جواب نمیده من چطور میتونم بچمو بگیرم یا اصلا کاری باهاش نداشته باشم بمونه اونجا …؟؟؟
چندبار پیام دادم عذرخواهی کردم باز جواب نمیده میشه راهنماییم کنین…؟؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست عدم تمکین ، شکایت کیفری خودداری از استرداد فررزند

حکم کیفری مادری که فرزندانش را از خانه بدون اجازه شوهرش ببرد
حکم کیفری مادری که فرزندانش را از خانه بیرون ببرد ، در مواد 40 و 54 قانون حمایت خانواده ، بیان شده است . بر اساس ماده 40 قانون حمایت خانواده ، خودداری از استرداد فرزند به شخصی که حضانت را به عهده دارد ، ممکن است موجب بازداشت شخص شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به تمکین دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه ای در اینخصوص برای ایشان ارسال و سپس دادخواست الزام به تمکین و دستور موقت ملاقات طفل بگیرید
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا اظهارنامه ارسال پدر صورت عدم نتیجه دادخواست الزام به تمکین ارایه دهید