مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام وکلای گرامی. زمین خریداری کردم که صاحب زمینا فوت شدن اقایی با جعل امضا ایشان زمین را فروخته و خریدار هم دیوار کشی کرده، وراث هم آماده هر نوع گواهی به نفع مابدهند ،با اجاز ه ما دادخواست تحت عنوان ابطال رابط قراردادی مبنی بر فضولی بدهیم ؟یا فروش مال غیر؟ یا رفع تصرف عدوانی ؟فعالیتی روی زمین نداشته ایم زمین سند ندارد قولنامه است ،که وراث آن را تایید می کنند.ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام به نظرم رفع تصرف کنید چون مدرک دارید که مالک هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.