مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری

سلام
ملکی به من و برادرم و دو خواهرم بهمراه پدرم از مادرم ارث رسیده است و ما در سال 1400 آنرا به مشارکت ساخت سپردیم. یعنی شش طبقه ساخته می‌شود و سه طبقه سهم ما وراث است و سه طبقه سهم بساز و بفروش!
قرارداد محضری امضا کردیم و در قرارداد آمده‌است که در پایان سند تک برگ به اندازهٔ سهم هریک از ورثه به آنان داده خواهدشد! وکالت کاری می خواستند و من علیرغم میل باطنی (چون میان ما وراث هیچ گونه اعتمادی نیست)به پدرم همانند دیگر وراث وکالت کاری دادم. من پرس و جو کردم و همه گفتند وکالت کاری مشکلی برایت ایجاد نمی‌کند و حق الارث شما محفوظ است. و کسی با وکالت کاری نمی تواند سهم الارث شما و یا هر یک از ورثه را به فروش برساند و یا به دیگری انتقال دهد! در نهایت گفتند این فقط یک وکالت برای انجام امور اداری مربوط به ساختمان و شهرداری و نقشه و ... است چون سند مالکیت و دیگر اوراق در دست پدرت است و بهترست که ایشان وکیل کاری شود. و همچنین گفتند که وکالت کاری ، وکالت فروش نیست! به من گفتند که پدرت با وکالت فروش یا وکالت تام الاختیار می تواند سهم تو را بفروشد و یا بالا بکشد ولی با وکالت کاری نه!
حال می خواهم برای اینکه خیالم راحت شود از شما بپرسم که آیا وکالت کاری برای من ایجاد دردسر نمی‌کند یعنی سهم الارث من سر جای خودش می ماند؟ اگر خللی می بینید تا زودتر فسخش کنم!
کسی با وکالت کاری می تواند سهم الارث مثلا من را بالا بکشد! بفروشد! و یا به دیگری انتقال دهد! ازین بابت واضح جوابم را بدهید تا خیالم راحت و آسوده گردد.
تشکر و سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد