مشاوره حقوقی رایگان - بیمه شخص ثالث

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده با خودرو پدرم چپ کردم و راننده و تک سر نشین بودم که منجرب به پارگی یکی از پره های بینی و شکستگی در ناحیه بینی و چند جراحت دیگر شدم که یکی از بند های دیه این است که از بین رفتن یا جراحت پره های بینی یک سوم دیه کامل میباشد در حالی که برای کل جراحت بنده 112 میلیون تعیین شده باید چه کنم
سپاس از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس تشخیص پزشکی قانونی دیه تعلق میگیرد

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

دیه با توجه به نظریه پزشکی قانونی پرداخت میشود.
چنانچه بیمه کمتر از صدمات وارده در نظریه را پرداخت کرده، دادخواست مطالبه مابه تفاوت را علیه بیمه مطرح نمایید