مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن دفترچه

سلام. طلاق غیابی از طرف زوجه، بنده ابلاغیه دادنامه نهایی که قاضی رای طلاق رو صادر کردن برام اومد و باید بعد از بیست روز به دادگاه برم تا نامه رو تایید و امضاء کند، ایا اگه زوج اعتراض نکرده باشه، قاضی حکم رو تایید و امضا میکنه بعدش میتونم نامه رو ببرم دفترخانه طلاق و همون روز دفترچه رو باطل کنم و کامل جدا بشم. لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض زوج سپری شده باشد و اعتراض نزده بله حکم قطعی و قابل اجراست . اما اگر طلاق رجعی باسد تا گذشت مدت عده طلاق ، جدایی به صورت کامل واقع نشده و امکان رجوع از هر دو طرف وجود دارد

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام وقتی حکمتون قطعی شد بله میتونید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر اعتراضی نشود حکم قطعی است ومی توانید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام چنانچه در دادنامه طلاق رجعی باشد دفترخانه اجرای صیغه طلاق را موکول به بعد از سپری شدن عده می کند.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پس از قطعیت دادنامه ازدادگاه گواهی قطعیت میگیرید ومیتوانید به دفتر طلاق مراجعه نمایید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

20 روز مهلت واخواهی و 20 روز مهلت تجدید نظر خواهی هست، و بعد از اون با بردن دوشاهد و حکم دادگاه و نظر پزشکی قانونی مبنی بر حامله نبودن ، به دفتر خانه امکان پذیر هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که مهلت واخواهی تجدید نظرخواهی فرجام خواهی جارری شود رای قطعی و می‌توانید ثبت نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
در صورت عدم اعتراض زوجه. قطعی خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور شما از دفترچه چیست ؟

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ در صورتی که زوج به دادنامه به خواسته طلاق از سوی زوجه در مهلت 20 روزه اعتراض نکند با قطعیت دادنامه می توانید اقدامات بعدی را به انجام برسانید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورت عدم اعتراض و قطعیت حکم میتوانید اقدام کنید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

اگر رای حضوری نوشته بله مشکلی نداره

محمد گودرزی

جناب آقای محمد گودرزی :

بعد از صدور و قطعیت دادنامه به دفترخانه مراجعه نمایید دفترخانه اخطار برای طرف مقابل صادر می کنه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است . همان طور که در گذشته اشاره شد بله ؛ در صورتی که زوج به دادنامه به خواسته طلاق از سوی زوجه در مهلت 20 روزه اعتراض نکند با قطعیت دادنامه می توانید اقدامات بعدی را به انجام برسانید .

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام بله در صورت عدم اعتراض میتونید پیگیر اجرای رای باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما اصلا نیازی نیست به این مسئله توجه کنید اولا سوال خود را درست مطرح نکردید دوما وقتی قطعی شد دفترخانه به آن اثر می‌دهد مگر ذی حق منصرف شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکرار شده است. همانطور که در گذشته اشاره شد بله؛ در صورتی که زوج به دادنامه به خواسته طلاق از سوی زوجه در مهلت 20 روزه اعتراض نکند با قطعیت دادنامه می‌توانید اقدامات بعدی را به انجام برسانید.

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام بعد از صدور رأی غیابی، 20 روز مهلت واخواهی و 20 روز مهلت تجدیدنظر خواهی وجود دارد. اگر این مواعد گذشت و اعتراضی به رأی نشد، می توانید به شعبه مراجعه و با معرفی ضامن مدارک مربوط را دریافت و طلاق را ثبت نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پروسه طلاق مشخص است و سوال شما چند وجهی است