مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و توقیف انشعابات برای مهریه

با سلام سال گذشته من یک خانه که قولنامه بصورت دستی بود به مادرم فروختم و مادرم دیگر برق و گاز و آب به نام خودش نزده و یک هفته پیش نامزدم مهریه اش از اداره ثبت و اسناد اجرا گذاشته سوال بنده آیا این انشعاب ها قابل توقیف هستند یا خیر؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

انشعابات به تبع ملک منتقل میشوند. جداگانه قابل توقیف و نقل و انتقال نیست.

حمیده عابدی

حمیده عابدی :

استان :

به جهت اینکه انشعبات جزو لاینفک ملک میباششد و ملک هم بنام مادر ششماست لذا بنظر امکان توقیف آن وجود ندارد