مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و خسارت دادرسی

سلام، وقتتون بخیر
ما مردادماه عروسی کردیم و دو هفته بعد از عروسی خانمم به همراه پدر و مادرش خونه رو ترک کرده و رفته
منم بعد از چند روز احضاریه تمکین زدم اما خانمم برنگشت
و شکایت کرده و به دروغ گفته که من از خونه انداختمش بیرون
اونم احضاریه امادگی تمکین زده و گفته که مسکن جداگانه تهیه کنم تا برگرده
من طبقه بالای خونه پدرم زندگی میکنم که از هر لحاظ مستقله و فقط راه پله مشترک داره
منم دوبار دیگه احضاریه زدم و جوابشو دادم و خواستم برگرده
حالا خواستم ببینم بهش نفقه تعلق میگیره؟ و اینکه میتونه خسارت دادرسی ازم بگیره؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

یک وکیل

نفقه حق زوجه است و اگر زندگی خودتون را دوست دارید باید به حقوق همسرتان احترام بگذارید