مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام نزدیک به 8 ماهه من منزل رو ترک کردم خونه مادرم هستم با یه فرزند پسر 2 ساله قاضی دادگاه با توجه به مدارکی که داشتم مدارکام این بود که شوهرم ویایلاشو کرده بود به نام برادرش تلفن منزل خودشون که 6 هزار مکالمه ای که من با مادرم صحبت میکردم رو پر کرده بود و نشون کل اقوام داده بود اینم ذکر کنم دومین باره که ما اومدیم دادگاه پارسال هم شوهرم درخواست طلاق داده بود ولی به واسطه قاضی اشتی کردیم امسال نقشه کشیده بود حالا هم نقشه هاش خراب شد و مهریه به ضررش تمام شد بحث پول که وسط میاد با این که وضعشم خوب میاد برای اشتی قاضی شهر ما نتونست کاری بکنه پرونده رفت دادگاه تجدید نظر استان اونجا به نفع من شد و همه تعهدی ازش گرفتن گفت برو دنبال زنت برو ببرش همه تعهد ها هم امضا کرد حالا که اومدم خونه فکرش کردیم با خانواده پشیمونم چون دیگه بهش اطمینان ندارم میدونم بازم نقشه داره البته من اصلا دیگه نمیخام پرونده مهریمو ببندم چه زندگی کنم چه نکنم ولی ولی باید چیکار کنم اگر نرم میتونه باز شکایت کنه من بازم برم دادگاه که توضیحات بیشتر بدم حداقل میتونم بگم مهریمو بده بعد مردونگی خودشو ثابت کنه ببینم میخاد با من زندگی کنه چون میدونم برم تو خونش مهریمو بده میگه تو که مهریه گرفتی پاشو برو به سلامت یه راهی میشه برام بزارین اخه من 5 ساله تو دادگاه دارم میرم نزدیک چند میلیون خرج کردم چقدر برم زندگی کنم همه دیگه ازم میخندن کمکم کنید اینم بیانش کنم که من پرونده اجرت المثل و مهریه هم راه اندازی کردم و به نفع من که شده تو دادگاه همه تعهدی رو امضا کرد وقتی اسم پول میاد وسط که بخواد بهم بده میاد برای اشتی

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام من متوجه نشدم همسرتون چه تعهدی دادند!درخصوص اینکه نگرانید که اگر زندگی ادامه ندهبد حق وحقوقتون تضییع میشه بایدبگم مهریه ربطی به اینکه شماباایشون زندگی کنید یانه نداره اون نفقه است که درصورت عدم تمکین بهتون تعلق نمیگیرد .درخصوص اینکه گفتید اگر مهریه اتون بده میگه بسلامت!..اگر انقد نسبت به شما وزندگی مشترک بی تفاوت ودلسردن که بخاطر مهریه باشمازندگی میکنه باید دلیل اینکه حاضرید باچنین شرایطی ادامه بدهید عمیقافکر کنید و دلیل وابستگیتون به این شخص که ظاهرا اصلا علاقه ای به زندگی مشترکتون نداره پیدا کنید ب ..متن تعهدی که همسرتون دادند برای من بفرستید تا کامل راهنمایتون کنم ...خیلی خوشحالم که دادگاه به نفع شما رای داده ...