مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

سلام سوال بنده اینکه پدر همسرم درسال 76فوت کردند بعد از حدود یکسال فرزندان خانه پدری که به نام پدرشون بود رو به خاطر اینکه مادرو برادران پدر همسرم سهمی عایدشون نشه فرزندان به نام مادرشون منتقل کردن حالا بعد از چندسال همسر بنده که تک پسر هست بسیار در شرایط مالی بدی هستند و دیگر توان کارکردن هم ندارند مادرهم حاضر به فروختن خانه ودادن سهم ایشان نیست ایاهمسرم میتواند ازطریق قانون حقش را مطالبه کند

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر ارث پدر بوده که نمی توانند بنام مادر انتقال یابد مگر همه ورثه رضایت به این امر وبرای انتقال امضا داده باشند ووقتی هم انتقال بارضایت همه انجام شده الان نمی توان مدعی حقی شوند

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با وجود زنده بودن امکان طرح هیچگونه دعوی وجود ندارد