مشاوره حقوقی رایگان - این قولنامه دستی اعتبار دارد یا خیر ؟

با سلام. همسر من از خانم اولشون دو فرزند دارد و چون من مهریه بالایی ندارم و همچنین قراره که بچه دار نشم. همسرم در یک قولنامه دستی که دو تا مرد شاهد هم اونو امضا زدن قید کرده که بعد مرگش سه دانگ از یک آپارتمان به من برسه . و امضا و اثر انگشت هم زده .
حالا میخواستم ببینم این قولنامه دستی با امضا و اثر انگشت و وجود دو شاهد بعد مرگ ایشون دارای اعتبار هست ؟ یا حتما باید محضری بشه
چون میگه فعلا حاضر نیست محضری کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسر شما صرفا نسبت به یک سوم اموال می تواند وصیت کند.
شما بهتر است نسبت به سه دانگ به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و صلحنامه عمری تنظیم کنید
در صلح عمری تا زمانی که شوهرتون زنده است ملک در اختیار ایشان است و بعد از فوت سه دانگ به شما منتقل می شود.

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

این نوشته صرفا عنوان وصیت را دارد و هر شخصی تا یک سوم اموالش رو به صورت وصیت میتونه منتقل کنه
بهتره سه دانگ اپارتمان رو به صورت صلح عمری به شما منتقل کنند