مشاوره حقوقی رایگان - ازار رسانی پدر و بچه زن دوم به زن اولی

سلام از پدرم شکایت کنم آزار رسانی به مادر و خواهر و برادر میشه می خواهد ما را با تفنگ بزنه بکشه هر چه مال داره داره میده زن دوم حالا ما چکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

یک وکیل :

با سلام در صورت تهدید و آزار و اذیت امکان شکایت وجود دارد از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید جهت ثبت شکایت اقدام بفرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نفقه خود را مطالبه کنید باید بپردازند
اما مادر نفقه گذشته و مهریه را می تواند بگیرند