مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله

من آپارتمانی را از شخصی با سند عادی خریدم پس از مدتی اسکان در آن شخصی معارض پیدا شده و ادعای مالکیت آنجا را داشت که کار به دادگاه کشید حال دادگاه بدوی و تجدید نظر رای به مالکیت بنده داده اند چگونه می توانم تقاضای ابطال معامله آن شخص دیگر را از دادگاه بخواهم لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام دادگاه تحت چه عنوانی مالکیت شما را به رسمیت شناخته، آیا حکم به الزام به تنظیم صادر شده ؟ یا ...در حال حاضر سند رسمی به نام چه شخصی است، بهتر است تماس بگیرید