مشاوره حقوقی رایگان - ایا مهریه در قبال طلاق به زوج بذل شده است ؟

با سلام بنده داخواست ابطال گزارش اصلاحی درباره طلاق توافقی و ابطال سند طلاقنامه دادم و قاضی در حکم نوشته ماحصل ادعای خواهان این است که خوانده همسر شرعی و قانونی وی بوده و در تاریخ 1396/10/06 به صورت توافقی از یکدیگر طلاق گرفته اند نوع طلاق خلع می باشد ولی چون زوجه در قبال مهریه اش اب و اراضی کشاورزی و ملک مسکونی دریافت کرده و نفقه ای نیز طلب کار نبوده لذا بذل مجدد انها و تعیین نوع طلاق بر اساس ان معتبر نبوده و ............. ایا منظور قاضی این است که زوجه اب و اراضی کشاورزی و ملک مسکونی را که گرفته در تاریخ 1396/10/06 به زوج در قبال طلاق به زوج بذل نموده است ؟ توضیح اینکه اب و اراضی کشاورزی و ملک مسکونی به عنوان مهریه به زوج بذل شده است

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مهریه باید در زمان طلاق خلع وجود داشته باشد شما قبل از طلاق مهریه زن رو دادید و عملا موضوع بذل مفهوم ندارد در این فرض