مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
سوال من این است در یه کار زمین از یه شخصی که مالک سه دانگ از زمین بوده و زمین خودش را هم که ارثی بوده و کامل از جایگاه زمین خبری نداشته
وکالت کاری گرفتم و کلی از کارها رو پیش بردم حتی یه قطعه زمین هم که به شکايت و کارشناسی رسوندم ولی در عین کار منو رو از وکالت کاری عزل کرد در این کار وکيل هم گرفتم کلی هزینه کردم آیا می تونم شکایت کنم حق الزحمه خودم رو در این دوسال بگیرم قابل ذکر وکالت بدون تاریخ بوده
ممنون میشم راهنمای بفرمائید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بله حق الزحمه اقدامات انجام شده در راستای وکالت را میتوانید مطالبه کنید.