مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه

با سلام
بنده 1.5 سال است که عقد کرده ام و مهریه همسرم 124 سکه عند الاستطاعه است، معلم هستم و حقوقم 2200 است که حدود 1 میلیون تومان قسط بانکی دارم و هیچ سندی به نامم نیست، در صورتی که همسرم مهریه خود را به اجرا بگذارد آیا میتواند از من چیزی بگیرد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله در حد توان مالیتان البته بستگی به قاضی رسیدگی کننده دارد بعضی از قضات نظرشان این است که چون عندالاستطاعه می باشد و شما استطاعت مالی ندارید کلا مهریه منتفی است .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. مطابق قانون یک چهارم حقوق قابل توقیف است.توانایی مالی هم همینطور احراز میشود