مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت بانکی

سلام وقتتون بخیر،چند روز پیش به حساب من با سه تا کارت متغییر پول واریز شده و بنده هیچ اطلاعی نداشتم و نصف پولی که تو کارت بانکیم داشتم رو خرج کردم بعد از چند روز حسابم مسدود شد و رفتم بانک گفتن که از طریق پلیس فتا حساب مسدود شده و بانک هیچ جواب درستی رو بهم نمیگه به پلیس فتای خراسان رضوی هم زنگ زدم که چرا حسابم مسدود شده گفتن که باید بررسی بشه بعد زنگ بزنیم بهتون،سوالم اینه که من الان چطور باید پولی که با سه تا کارت متغییر برام واریز شده رو برگردونم به خود شخصا و حسابم رو از مسدودی در بیارم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام مسدود شدن کارت بانکی توسط پلیس فتا، اجرای احکام و دادگاه، یعنی، صاحب حساب، تا زمان دستور رفع مسدودی، حق استفاده از حساب خود را نداشته که این مسدودی، به علت مواردی نظیر ثبت شکایت، علیه دارنده کارت، می باشد. نحوه رفع مسدودی کارت، با دریافت شماره نامه مسدودی از بانک و مراجعه به شعبه پلیس فتا یا دادگاه مسدود کننده، خواهد بود.
برای توضیح اینکه مسدود شدن کارت بانکی توسط پلیس فتا، دادگاه و اجرای احکام، به چه معنا بوده و علت ها و دلایل آن، چه می باشد، ابتدا باید، به طور مختصر، توضیح دهیم که پلیس فتا چیست و چه وظایفی دارد، سپس، به این پرسش که مسدود شدن کارت بانکی توسط پلیس فتا، دادگاه و اجرای احکام یعنی چه؟ پاسخ دهیم.
پلیس فتا، یک ضابط دادگستری خاص می باشد که با هدف نظارت بر فضای مجازی، مخابراتی و ارتباطی، همچنین، حفظ امنیت این فضا و پیشگیری و کشف جرایم رایانه ای، نظیر کلاهبرداری و سرقت های اینترنتی، تاسیس و راه اندازی شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید